Kiállítók

 

 

Kiállítói listánk folyamatosan bővül:

Adient Mezőlak Kft.

Vállalatcsoportunk az egyik meghatározó beszállítója az autóipari üléseknek. Világszerte évente több mint 25 millió ülésrendszert gyártunk 300 millió alkatrészből, melyek legfőbb tulajdonsága a biztonság. Minden három ülésből egy a mi üzemeinkből kerül ki. Globálisan 230 telephellyel rendelkezünk 33 országban, a Távol-Keleten, Észak- és Latin Amerikában. Az európai központ a németországi Burscheid-ben található. 

A legnagyobb autógyártókkal – Audi, Ford, Mercedes, Toyota, Mazda, Tesla, BMW, Volkswagen – és járműkategóriákban (személyautók, kamionok, CUV / SUV) dolgozunk, 57 vevővel 25 országban.

Az Adient Mezőlak Kft. a legnagyobb múltú gyár a Magyarországi telephelyek közül. Ülésmagasság-állítók, ülés dőlésszög- állítók és ülés zárszerkezetek gyártásában mi vagyunk a világelsők. Tevékenységünk fő profilja az összeszerelési folyamat, ami kézi, félautomata és teljes automata sorokon történik. Alkalmazott technológiánk magas színvonalú, lézer- és AWI-hegesztés mellett, préselést, szegecselést csavarozást és összeszerelést végzünk, automata gyártósoraink PLC és robotvezéreltek.

2018-ban több milliárd forintos beruházást kezdtünk meg, új csarnoképülettel bővítjük az üzemet, melyet idén tavasszal telepítünk új gyártósorokkal.

Foglalkoztatottak: 730 fő

Bővebb információ, jelentkezés: +36 70 445 3517, +36 89 558 857 
ae-mezolak-hr@adient.com
www.adient.com

www.adient.com/about-us/locations/adient-mezolak

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Az ALDI Magyarország a piacon meghatározó szerepet betöltő, nemzetközi kereskedelmi vállalat. A diszkont elv következetes megvalósítása mellett köteleztük el magunkat, amely egyet jelent azzal, hogy a lényegre koncentrálunk: tartósan magas minőséget kínálunk folyamatosan alacsony áron. Az ALDI Magyarország az ALDI SÜD vállalatcsoport tagja. Magyarországon első üzleteinket 2008 tavaszán nyitottuk meg. Az azóta eltelt években 138 üzletet nyitottunk, dolgozóink száma pedig több mint 3.300 fő, mely folyamatosan növekszik. Legyen Ön is csapatunk tagja!

Munkatársakat keresünk jelenleg a következő pozíciókra:

 • Regionális értékesítési vezető
 • Üzletvezető (országszerte)
 • Bolti eladó (akár részmunkaidőben is)

www.karrier.aldi.hu oldalon keresztül várjuk a jelentkezéseket.

www.aldi.hu

Bakony Média Kft.

Azért dolgozunk, hogy partnereink a marketingre szánt pénzüket minél hatékonyabban költsék el.

Segítünk megtalálni a helyes utat, megmutatjuk, milyen lehetőségek vannak az online és az offline hirdetés területén, megkeressük a legideálisabb választást, hogy partnereink minél többet profitáljanak a közös munkából.

Akár száz féle marketingeszköz is a cégek rendelkezésére áll, hogy vevőt, ügyfelet szerezzenek, amiből csupán néhányat használnak aktívan. Mi ebben az óriási kínálatban teszünk rendet és állítunk fel minden esetben hatékony, profitnövelő marketingtervet, amit utána közösen lépésről lépésre végigviszünk.

Mindezt több mint 20 éves tapasztalattal tesszük.

Bővülő ügyfélkörünk kezeléséhez értékesítési munkatársat keresünk.

bakonymedia.hu

Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt.

Balaton Bútor Kft.

A 122 éven átívelő tudása, tapasztalata és tradíciói, valamint a fejlett technológia és magas szintű minőségellenőrzés a céget mára a régió egyik legkorszerűbb bútorgyártó üzemévé emelte.

A Balaton Bútor szellemiségének lényege, hogy az életet stílusos környezetben élvezhetjük leginkább. Neves magyar, svéd, norvég, brit és német tervezők, valamint a kiváló asztalosmester gárda kreativitásának és szakértelmének köszönhetően a Balaton Bútor termékei elegánsan simulnak bele a hétköznapi enteriőrökbe, érezhetően élvezetesebbé téve a munkát és a feltöltődést egyaránt. A Balaton Bútor története egy apró, családias asztalosműhelyből indult, melyet 1896-ban alapítottak Veszprémben. A céget a bakonyi bükkfa feldolgozására hozták létre az alapítók, és a gyár ma is magyar erdőkből származó faanyagot – főleg bükköt, kőrist és tölgyet – használ fel termékei előállításához. A Balaton Bútor méltán népszerű termékei az 1900-as évektől napjainkig szinte családtagokként kísérték végig generációk mindennapjait. Időtálló ma is az izgalmas és igényes enteriőrök elmaradhatatlan kellékei.

A hagyományban és mesterség iránti szenvedélyben gyökerező design az egyedülálló gyártási technológiával ötvözve megbízható és versenyképes partnerré avatja a céget. A Balaton Bútor nemcsak kiváló minőségű saját termékeket kínál, de gyártásra is befogad modelleket: ügyfelei számára, akik nem egyszer maguk is bútorgyártó cégek, kiemelkedő gyártástervezési és technológiai hátteret biztosít. Termékeink egész évben megtekinthetők a cég veszprémi telephelyén valamint budapesti és miskolci kiállítótermében. A cég tevékenysége a gyártás teljes folyamatát felöleli a tervezéstől a megvalósításig, egyedi megrendelés esetén a teljes helyszíni beszerelésig. A korszerű géppark és a gondos kézi munkaerő együttműködésével, egy telephelyen történik a famegmunkálás, a kárpitozás, az összeszerelés és felületkezelés is. 

A tervezők számára szinte végtelen lehetőséget jelent, hogy a gyár képes tömörfa megmunkálására, furnérozott bútorok gyártására, laminált lapokból, illetve dekoritozott elemekből készülő bútorok elkészítésére, valamint rétegelt idompréselt alkatrészek és késztermékek előállítására egyaránt. Mindezek megvalósításához, természetesen a jól felkészült és jól képzett szakmai munkavállalói gárda elengedhetetlen.

Ezen, szakmai csapatunk bővítéséhez keresünk:

 • Művezetőt (faipari)
 • Faipari mérnököt, faipari technikust, műszaki előkészítő (faipari végzettség vagy azzal egyenértékű szaktudás szükséges)
 • Beszerzőt (fa-, bútoripari alapanyagok ismerte előny)
 • CNC gépkezelőt (faipari tapasztalat előny)
 • Asztalos szakmunkásokat (pályakezdőket is!)
 • Bútoripari minőségellenőrt
 • Vegyész technológust

Amennyiben úgy érzed, hogy kreatív, ötletekkel teli, csapat szellemet szerető, továbbfejlődési lehetőségeket kedvelő jelölt vagy, gyere el a Karriernapra!

A helyszínen kollégáinktól személyesen is megtudhatsz többet a szakmai és egyéb feltételekről a Balaton Bútor Kft. kiállító standjánál, vagy érdeklődhetsz akár már most a 06-88/688-615 telefonszámon, vagy e-mailben a hr@balaton-butor.hu címen.

BOCK Hungária Kft.

Bock Hungária Kft. a nemzetközi érdekeltségű Bock cégcsoport tagja. Piacvezető német családi vállalkozásként Magyarországon Ajkán és Noszlopon rendelkezik telephellyel.

Ma már több mint 1000 Kollégának köszönhetjük cégünk töretlen sikerét az irodabútor alkatrészgyártás, műanyag fröccsöntés, illetve fröccsöntő szerszámgyártás területén.

A cég meghatározó a műszaki megoldások területén: az irodabútor – és az autóipar számára a vevői igényeket magas szinten kielégítő koncepciót biztosít a fejlesztéstől a gyártásig.

Megnövekedett feladataink ellátására keressük új Kollégánkat az alábbi munkakörökbe:

 • Automatizálási mérnök (Noszlop)
 • Alkatrésztervező mérnök (Ajka)
 • Minőségügyi vezető (Ajka)
 • Minőségbiztosítási rendszermérnök (Noszlop)
 • Gyártásközi minőségellenőr (Ajka)
 • CNC Forgácsoló (Ajka)
 • Kárpitos (Noszlop)
 • Varrónő (Noszlop)

Kitűzött vállalati céljaink megvalósításához szívesen fogadjuk ugyanúgy a motivált pályakezdők, mint a magasan kvalifikált, új kihívásokat kereső, tapasztalt jelentkezők pályázatát, legyen szó akár termelési, gyártási, logisztikai, minőségbiztosítási vagy akár gazdasági területről. 

Aktuális állásajánlatunkért keresse személyesen Kollégáinkat az Állásbörzén, vagy megkeresését az allas@bockhungaria.hu e-mail címre az érdeklődési terület, pozíció megjelölésével várjuk.  Bővebb felvilágosítást a 06 70 520 7410-es telefonszámon tudunk nyújtani. 

Bock Hungária Kft.
8456 Noszlop, Hrsz. 02/12.
8400 Ajka, Timfölgyári út 17.
Honlap: bockonline.de
E-mail: allas@bockhungaria.hu

Legyen Ön is a vállalat fejlődésének részese!

Chemark Zrt.

Vállalatok Európa egyik vezető komplex növényvédőszer bérmunka partnere. A társaság az 1991-es alapítása óta hosszú utat tett meg. 

Célunk a hazai és nemzetközi növényvédő szer piac meghatározásaként hatékonyan működni annak érdekében, hogy a vevői igényeket a legmagasabb szinten tudjuk teljesíteni és fejlődni, hogy a pozíciónkat hosszú távon megtartsuk. Tudatában vagyunk annak, hogy hosszú távú üzleti fejlődésünk alapvető feltétele a felelős vállalati magatartás, amely döntően meghatározza az egész ipari társadalom jövőjét. Magas színvonalú, környezettudatos, energiahatékony szolgáltatásainkon keresztül elő kívánjuk segíteni a mezőgazdaság fejlődését, szűkebb és tágabb környezetünk megóvását, a jelen és jövő generációk egészséges környezetét. Megbízható partnere kívánunk lenni megrendelőinknek és szállítóinknak, anyagi és szakmai gyarapodást nyújtó munkahelye munkatársainknak.

Jelenlegi nyitott pozícióink:

 • LABORÁNS MUNKATÁRS (vegyésztechnikusi végzettség)
 • LABORMÉRNÖK MUNKATÁRS (felsőfokú szakirányú végzettség)
 • GÉPKEZELŐ MUNKATÁRS (jó műszaki érzék, szakképzettséget nem igénylő pozíció)
 • NÖVÉNYVÉDŐSZER GYÁRTÓ MUNKATÁRS (jó fizikai erőnlét, szakképzettséget nem igénylő pozíció)
 • TARGONCÁS MUNKATÁRS (érvényes OKJ-s targoncavezetői vizsga)

Kiemelkedő juttatási csomagot kínálunk:

 • szakképzettséget nem igénylő pozícióinknál is már minimum bruttó 290.000 Ft havi jövedelem;
 • béren kívüli rendszeres juttatások, bónuszok, éves prémium, toborzási jutalom, iskolakezdési támogatás, 100% bérlettámogatás, élet- és balesetbiztosítás;
 • kulturált munkakörnyezet, munkaruha, munkavédelmi eszközök.

Fényképpel ellátott önéletrajzát az alábbi e-mail címre várjuk: hr@chemark.hu 

www.chemark.hu

Continental Automotive Hungary Kft.

A világ egyik vezető technológiai vállalatát – a Continentalt – 1871-ben Hannoverben alapították; biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető̋ megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára.

A vállalat a világ valamennyi autógyártója részére, magas minőségben állít elő̋ gépjármű menetbiztonsági rendszerekhez különböző̋ szenzorokat. A cég gyártási kapacitása folyamatosan bővül, kutatás-fejlesztési tevékenysége is fejlődik. Saját Fejlesztési Központja és Kelet-Európa legnagyobb tesztpályája van, ahol az elektronikus vezérlésű fékrendszerek (ABS, ESC) és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén fejlesztőmérnökök dolgoznak.

Szenzorfejlesztési csoportunk az intelligens akkumulátor szenzor (IBS) tervezésének kompetencia központja.

A gyár évek óta Veszprém megye egyik legeredményesebb vállalata és legnagyobb munkáltatója.

A Continental veszprémi gyárába munkatársakat keresünk az alábbi munkakörbe:

Operátor

Feladatok:

 • megfelelő minőségű és mennyiségű termék gyártása
 • vizuális termékellenőrzés, minőségellenőrzés

Elvárások:

 • legalább 8 osztályos általános iskolai végzettség
 • három műszakos munkarend vállalása

Jelentkezés:

 • Bővebb információval kapcsolatban keressen minket az alábbi telefonszámon: 06 20/440-85-43, vagy küldje el önéletrajzát a pozíció megnevezésével a veszprem@continental-corporation.com e-mail címre!

 

www.continental-corporation.com

Csolnoky Ferenc Kórház

Jelmondatunk: „A beteg üdve a legfőbb törvény!”

CSOLNOKY FERENC KÓRHÁZ ellátási területe teljes Veszprém megye. A Kórház a fekvőbeteg ellátás mellett szinte valamennyi szakterületre kiterjedő rendelésén nyújt járó    betegszolgáltatást is. Az egészségügy középpontjában az egészségét elvesztett és azt visszaszerezni vágyó beteg ember áll. Az egyén és a közösség életének olyan fontos metszetén, mint az egészségügy humánerőforrás hiány van. A megjelenő hiányszakmák köre intézményünket is érinti, melyek betöltésre várnak.

Keressük azon elhivatott munkatársainkat, akik a gyógyításra, ápolásra – gondozásra szoruló betegek ellátását empatikus, szakmai elhivatottsággal, a környezet tisztántartásával és a háttértevékenységek megfelelő minőségének biztosításával végzik.

Ezen feltételek javítására várjuk azon álláskeresőket, akik megbízható, hosszú távú munkalehetőséget keresnek a következő munkakörökben:

 • kőműves
 • műszerész
 • villanyszerelő
 • lakatos
 • elektrikus
 • klímakarbantartó
 • festő
 • vízvezeték szerelő
 • betegszállító
 • műtőssegéd
 • ápoló
 • gyakorló ápoló
 • gyermekápoló
 • gyakorló gyermekápoló
 • segédápoló (érettségivel előnyben)
 • orvosírnok
 • ételszállító
 • szakács
 • takarító

Amit ajánlunk:

 • biztos, stabil munkahely
 • szakképzés támogatása
 • nővérszállói elhelyezés
 • dolgozói ingyenes parkolás
 • kedvezményes, helyben nyújtott meleg étkezés

Alkalmazás: közalkalmazotti jogviszonyban. Feltétel: büntetlen előélet.

 

Ha többet szeretne megtudni a fenti munkakörökről, látogassa meg kiállító helyünket az ARÉNÁBAN, az első veszprémi Karriernapon, vagy keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Csolnoky Ferenc Kórház: 8200 Veszprém, Kórház u. 1. (D épület I. emelet HR osztály, 112. iroda), telefon: 06-88/556-243,  e-mail: human@vmkorhaz.hu

www.vmkorhaz.hu

dm Kft.

Stabil céges háttérrel rendelkezni, komoly, szakmai munkát végezni, családias légkört teremteni, mosolyogva dolgozni, munkatársakból barátokká válni… Ez a dm! Egyedi cégkultúránknak köszönhetően vállalatunk az elmúlt időszakban nívó díjat kapott a “Legvonzóbb munkáltató – Kiskereskedelem” kategóriában a korábban elnyert ˝Legjobb munkahely˝ és ˝Családbarát munkahely˝ elismeréseink mellett.

Egy olyan cég vagyunk, amely letette voksát a szociálisan hátrányos helyzetű családok és gyerekek, a környezetvédelem és az egészséges életmód támogatása mellett. Gyere és Te is légy részese annak a közösségnek, mely példát mutat környezetének!

A dm „itt vagyok Önmagam” ismert szlogenje, nem csak a vásárlók körében, hanem a munkatársak esetében is érvényesül. Erre cégünk nagy hangsúlyt fektet, hiszen a dm életében kiemelt szerepet kap az ember. Fontosnak tartjuk a munkatársak hosszú távú megtartását és folyamatos fejlesztését, továbbá a megfelelő munkakörnyezet kialakítását.

Kimagasló figyelmet fordítunk arra, hogy kollégáink munkájukban folyamatosan megújulhassanak, folyamatainkat újra gondolhassák, így lépést tudjanak tartani az egyre növekvő versennyel, a piaci igényekkel, elvárásokkal. Munkafolyamataink optimalizálásával biztosítható a versenyképesség, a kiváló minőség, mellyel piacvezető pozíciónkat meg tudjuk tartani a drogéria kiskereskedelemben.

Nyitott pozícióinkról a www.karrier.dm.hu oldalon található bővebb információ.

Találkozzunk a helyszínen és érdeklődj személyesen a standunknál!

www.dm.hu

Engineer Center International Recruitment

Az Engineer Center International Recruitment mérnökök, IT expertek és közgazdászok keresésével foglalkozik hazai és nemzetközi területen, menedzser és mérnöki szinten. Megrendelőink elsősorban autóipari beszállító cégek, élelmiszeripari termelő vállalatok informatikai és kozmetikaipari cégek. Erősségünk a folyamatosan diverzifikálódó mérnöki területek executive ismerete.

Munkatársaink mérnökök, recruiterek közgazdász és HR végzettséggel, illetve tolmácsok. Autóipari termelő cégnél több, mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mérnöki és vezető beosztásban. Ezzel garantáljuk a minőségi szakmai kiválasztást. 

Célunk, hogy a megrendelő cég 2-3 megfelelő jelöltből választani tudjon, időt és pénzt takarítva meg ezzel. Alapelvünk, hogy jó munkát végezni, csak a megrendelőre való 100%-os odafigyeléssel lehet, ezért a szoros együttműködés, kommunikáció elsődleges fontosságú.

Munkánk során előnyben részesítjük a direkt megkereséseket, ezen felül saját adatbázisból, online adatbázisokból, illetve amennyiben az idő engedi hirdetés igénybevételével dolgozunk. Diszkrét kereséseket szigorúan bizalmasan kezeljük. Szükség esetén idegen nyelvű interjúztatással segítjük a megrendelőink HR osztályának munkáját. Mintegy 10 európai és kínai nyelven vállaljuk a jelöltek szűrését.

További információ

Láng Melinda Recruiting Manager
Tel.: +36307904059
lang@engineer-recruitment.com

www.engineer-recruitment.com

EURO FAMILY – Napcsillag Kft.

Az EuroFamily nem jött volna létre egy ajkai testvérpár nélkül, akik mertek nagyot álmodni, és véghez is vitték a terveiket. Egy olyan hálózatot szerettek volna létrehozni, ami a haszon helyett elsődlegesen a hasznosságot tűzi zászlajára, és nap mint nap azért dolgozik, hogy segítse a környezetében élőket.

Termékeink között megtalálható a háztartási vegyi áruk, a kozmetikai cikkek, a papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka – de kínálatunkat a vásárlói igényekhez igazodva igyekszünk folyamatosan bővíteni.

Cégünk ma is arra törekszik, hogy a lehető legjobb életminőséghez szükséges termékeket minél több család számára elérhetővé tegye, ezért a kedvező árakhoz ragaszkodunk ma is, épp úgy, mint a kezdetekkor. Hiszünk abban, hogy vállalatunk sikeréhez a munkatársak elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, közös sikerbe vetett hite is hozzájárul. Munkavállalóink számára így stabil és hosszú távú munkalehetőséget kínálunk, mert sikereket elérni csak közösen lehet, ezt is bizonyítja, hogy tavaly 4. alkalommal vehettük át a Legjobb Munkahely díját.

Álláshirdetések

www.eurofamily.hu

Europe Direct Tájékoztató Központ

Europe Direct az Európai Bizottság által létrehozott és támogatott információs szolgáltatás, melynek küldetése, hogy az állampolgárokat lakóhelyükhöz közel és saját anyanyelvükön tájékoztassa európai uniós kérdésekben.

A Veszprém megyei Europe Direct Tájékoztató Központ Európa napi kitelepülése a gyerekeket animátorokkal, ügyességi és logikai játékokkal várja, míg a felnőttek különféle uniós témákban tesztelhetik ismereteiket egy országos kvízjáték keretében, amelynek fődíja egy utazás az olaszországi Bari-ba.

www.veszpremikamara.hu/europe-direct

ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

Az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megye területén látja el az autóbuszos közösségi közlekedési szolgáltatói feladatait.

Ha szeretsz vezetni vagy érdekel a buszok világa és egy nagy múltú, biztos megélhetést és stabilitást biztosító személyszállítással foglalkozó cég tagja szeretnél lenni, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni hozzánk!

Autóbuszvezetői, autószerelői vagy autóelektronikai műszerész állásajánlataink Téged várnak!

Jelentkezés módja: Keress minket az ÉNYKK Zrt. standjánál vagy a munkaugy@enykk.hu email címen, illetve a 06/30 442-4021-es telefonszámon.

Szakmád nálunk érték! Építsd velünk a jövőd Te is egy stabil, biztos munkahelyen!

www.enykk.hu

Groupama Biztosító Zrt.

Közel 2 millió ügyfelünkkel, széles termékpalettánkkal és teljes körű szolgáltatásainkkal a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője vagyunk.

Szolgáltatásaink elérhetők országszerte 130 ügyfélszolgálati irodánkban, majd 1000 fős tanácsadói hálózatunkban, online a GroupamaDirekten, valamint az OTP Bank 365 fiókjában, és 400 alkuszpartnerünknél.

Több mint 30 éve azért dolgozunk, hogy védjük mindazt, ami értékes ügyfeleinknek – legyen szó szeretteinkről, otthonukról, jövőnkről, álmainkról vagy akár vállalkozásukról.

Ha szeretnél Te is a magyar biztosítási piac egyik meghatározó szereplőjénél szakmai kihívásokat találni, csatlakozz csapatunkhoz pénzügyi tanácsadó munkatársként!

Várjuk jelentkezésed a veszprem@groupama.hu e-mail címen!

www.groupama.hu

HAPP Fuvarozó és Szállítmányozó Kft.

Cégünk 1991-től áruszállítással és logisztikával foglalkozik. Családi vállalkozásként működtetjük cégünket, így kihasználva az ebben rejlő személyes, közvetlen kapcsolattartási lehetőségeket. Szolgáltatásaink magas minőségét folyamatosan biztosítjuk, a szállítóeszközök fejlesztésével, és a munkatársaink rendszeres képzésével. Alapelvünk, hogy teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtsunk a legmagasabb színvonalon. Cégcsoportunk közel 100 főt foglalkoztat, kollégáink létszáma folyamatosan bővül.  Ugyanakkor törekszünk a családias közvetlen légkör megtartására. Gépjárműparkunkat folyamatosan bővítjük, és korszerűsítjük.

Amennyiben rendelkezik „B” (102 orvosi alkalmasságival), „C”, „C-E” jogosítvánnyal jelentkezzen nemzetközi gépjárművezetőnek a +36-70/947-4775 telefonszámon, vagy küldje önéletrajzát a www.happ.eu karrier oldalon található info@happ.eu e-mail címre.

Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrája, akár a termékpalettát – 16.000 fehér forma és 4.000 minta -, akár a létszámot – 750 fő, akár az exportpiacok számát, több, mint 50 ország, akár a  nyereségességet tekintve.  A Herenden készülő luxusporcelánok – melyek kizárólag kézzel készülnek a massza első érintésétől az utolsó ecsetsimításig, – a világ minden lakott földrészére elkerülnek.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. hosszú évek óta gazdaságilag nyereséges vállalkozás, a művészeti, kulturális hitvallása mellett. Kimagasló termékfejlesztést folytat, évi 350-400 új termék születik a közel két évszázados manufaktúrában. A Herendi Porcelán Hungarikum.

Magyarországon saját bolthálózatot műkődtet 4 budapesti márkabolttal, és számos vidéki nagyvárosban is megtalálható.

Magyarország legjelentősebb kulturális és sportrendezvényeinek támogatója hosszú évek óta, pl: Forma1, Kékszalag Vitorlásverseny, Anna bál, Savaria táncvereny és havonta egy  kulturális kiállítást szervez bel-, és külföldön egyaránt. Fenntartja és működteti a Herendi Porcelánművészeti Múzeumot is, mint a világ legnagyobb Herendi kincsestárát.

A Herendi Porcelán a luxus, az elegancia és a kényeztetés szimbóluma, amelyet birtokolni kiváltság.

Missziója: A Herendi Porcelánmanufaktúra kultúra- és értékteremtő közösség, amelynek feladata, hogy megőrizze és átörökítse évszázados értékeit, ahol a szépség, az egyediség, a magas minőség a mindennapok része, ahol a közösség számára egyértelműen kijelölt út van: nevezetesen megőrizni a manufaktúrabeli értékeket és tisztességet, figyelni a tradíciókra, mindig a kézműves porcelánkészítés módját választani, folyamatosan megújulni, stílusteremtésben mások előtt járva meglepni a világot, és működésével biztosítani a Társaság és alkotó közössége, munkavállalói megélhetését és fejlődését!

https://herend.com/

I.P.E Tréning Akadémia

Az I.P.E Tréning Akadémia munkatársai közel 20 éve foglalkoznak szakoktatással, szakmai gyakorlat- és képzésszervezéssel, vizsgáztatással. A tapasztalatok, visszajelzések tették őket elkötelezetté az új távlatok megnyitásában;  a szakmai képzéseket érintő digitális tudásátadás eszközeinek és módszertanának kidolgozásában.

Meggyőződésünk, hogy a használható tudás eléréséhez elengedhetetlen, hogy mind a képzési terv megalkotásakor, mind a tananyagtartalmak kidolgozásakor képesek legyenek a vállalat , az oktató és a képzésben részt vevő fejével is gondolkodni. Ezért a legkiválóbb témaszakértőkkel dolgozva a Megrendelőre szabott, speciális forrásanyagokkal készítjük el e-learning oktatási anyagainkat!

I.P.E Tréning Akadémia 
Industrial Profession Education

info@ipetreningakademia.hu

www.ipetreningakademia.hu

K&H Bank Zrt.

A K&H Csoport több területen, átfogó és hosszú távú programmal igyekszik hozzájárulni, hogy felelős döntésekkel legyen jelen az őt körülvevő gazdasági, társadalmi és természeti környezetben, és ezzel hozzájáruljon a jelen és a jövő társadalma számára a teljes élet megvalósulásához.

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.

  www.kh.hu

  KATEDRA Nyelviskola – Nyelvtanoda Kft.

  Turbózza fel nyelvtudását nyáron!

  2 hetes intenzív nyelvtanfolyamokat indítunk 2019. június 17. – 2019. augusztus 27. között heti 5x6 tanórában.

  Kreatív nyelvi tábor:

  • 8-12 éves gyerekeknek
  • Időpontok: 2019.  július 1-5. | 2019.  július 22-26. | 2019. július 29. – augusztus 4.
  • minden nap 8.00-16.00 óra között, háromszori étkezéssel

  Informatika nyári tábor

  • Programozás 7-14 éves gyerekeknek: webfejlesztés, Mobil App fejlesztés, Lego, Redstone
  • Időpont: 2019. június 24. – augusztus 26.
  • minden nap 8.00-16.00 óra között, háromszori étkezéssel

  Kapcsolat: +36 88 568  580, +36 88 568 810, +36 20 392 0140

  Kühne + Nagel Kft.

  AZ ÖN PARTNERE MAGYARORSZÁGON
  A Kühne + Nagel 129 év tapasztalatával, szakértelmével, globális jelentlétével a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata. Sikere Magyarországon is töretlen, – immár 27 éve.

  A Kühne + Nagel magyarországi jelenléte 1992-ben kezdődött, s az eltelt időszakban dinamikus fejlődésen ment keresztül, amellyel mára hazánkban is a piacvezető szállítmányozó és logisztikai cégek közé lépett elő. Több mint 2000 szakképzett munkatársával áll a különböző iparágakban tevékenykedő hazai és nemzetközi ügyfelei rendelkezésére, 210.000 m2 raktárterületet kezelve. Munkánkat és sikerünket számtalan szakmai elismerés is jelzi: a Kühne + Nagel Magyarország “Az év szállítmányozója Magyarországon” díj négyszeres győztese, többszörös Superbrands győztes, valamint “A legvonzóbb munkaadó” díj kétszeres győztese a kategóriájában.

  PIACVEZETŐ LOGISZTIKAI MEGOLDÁSOK
  A Kühne + Nagel a teljes ellátási láncot lefedő, integrált megoldásokat kínál. Digitális megoldásaink nemcsak döntéseinek felgyorsítását, hanem kényelmet és biztonságot is jelentenek: azonnali, online felületen elérhető árajánlatkéréseket, megrendelési és nyomon követési lehetőséggel, – még sosem volt ennyire egyszerű megterveznie, kézben tartania és átlátnia szállításait.

  KIVÁLÓ MEGOLDÁSOK A JÖVŐ IPARÁGAINAK
  A különböző iparágak számára biztosított összetett és optimális logisztikai koncepciók alapos, iparág-specifikus logisztikai szakértelmet követelnek meg. Szakképzett munkatársaink eltökéltek az Ön igényeinek megértésében és üzletének leghatékonyabb támogatásában.

  Kérdése esetén mindig örömmel állunk rendelkezésére, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

  https://hu.kuehne-nagel.com 

   

  Locargo Nemzetközi Szállítmányozó és Logisztikai Kft.

  Vállalatunk a régió egyedüli logisztikai szolgáltató központ minősítéssel rendelkező vállalata. 

  27 éve alapított családi tulajdonban lévő társaság ma már a nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás mellett, folyamat szemléletű, komplex logisztikai szolgáltatással áll a termelő vállalatok, exportőrök rendelkezésére.

  Önálló fuvarozó üzletág, korszerű kamionmosó, járműjavító műhely, műszaki vizsgálóállomás, 70 munkatárs, évi 5000 lebonyolított fuvar, évi 3 millió km, 20.000 m2 raktárkapacitás, számos elégedett ügyfél.

  GONDOSSÁG – MEGBÍZHATÓSÁG – SZAKÉRTELEM – PRÉMIUM ÜGYFELEK

  A környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalás fontos szerepet játszik a Locargo Kft. életében, így a királynék városában a kulturális és sportszervezetek élvezhetik támogatásunkat.

  Legyen Ön is csapatunk tagja!

  A következő munkakörökben várjuk a jelentkezéseket:
  • Nemzetközi gépjárművezető (CE, GKI)
  • Facility – karbantartási és épületüzemeltetési vezető
  • Sales manager – értékesítési vezető
  • Kamionmosó
  • Autószerelő – gyakornok is
  • Raktáros

  Elérhetőség:
  e-mail: munkaugy@locargo.hu 
  telefon: +36 (88) 590-804

  www.locargo.hu

  Magyar Honvédség

  Irány a sereg!

  Látogass el a Veszprémi Arénába és találkozz a katonákkal a Karriernapon!

  Vállalnál szerződéses katonai szolgálatot? Érdekel a tartalékos katonai szolgálat? Gyere, kóstolj bele! Itt a lehetőség, hogy értékes tagja legyél egy nagy csapatnak, ahol a fegyelem, a kitartás és az összetartás biztos jövőt, katonai karriert, életre szóló élményeket ad. A tartalékos szolgálat jól összeilleszthető a munkával, tanulással vagy akár a családi elfoglaltságokkal.

  iranyasereg.hu

  Learn Virtual Europe Kft.

  A LearnVirtual Europe a Mátrai Hegesztéstechnika Kft.-nél végbement, a hegesztők szakképzésének megreformálására irányuló kezdeményezés hatására, a Csúcs Hegesztéstechnika Kft. külön divíziójaként alakult meg 2010-ben. A fejlődés és az európai szakképzési szektor ahol termékeink terjesztésére kizárólagos jogosultságot szereztünk, megkívánta, hogy 2014-ben önálló céggé alakuljon Learn Virtual Europe Kft. néven.

  A kft. 2D-s és 3D-s interaktív virtuális valóság oktató-szimulátorai segítségével az érdeklődők közelebbről megismerkedhetnek a targoncavezető, hegesztő és járműfényező szakmával.

  www.learnvirtual.eu

  MÁV-Csoport

  Tudod, mi mindennel foglalkozunk?

  A MÁV-csoport anyavállalata a MÁV Zrt. mintegy 7000 kilométernyi vasúti pályahálózat és az ahhoz kapcsolódó kiszolgáló létesítmények üzemeltetését, karbantartását, valamint a forgalom irányítását végzi.

  • A MÁV-START Zrt. mint személyszállító leányvállalat – amellyel a legtöbben találkoztok – naponta közel 3000 vonatot közlekedtet, éves utasszáma megközelíti a 142 millió főt. A MÁV-START Zrt. ezenkívül jelentős vontatási szolgáltatást is biztosít a piacon, továbbá vasúti járművek karbantartásával, javításával és gyártásával is foglalkozik.
  • A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. üzleti szolgáltatásokat nyújt a MÁV-csoport tagjainak: többek között informatikai tevékenységet, humán és munkavédelmi szolgáltatást, illetve képzést biztosít. Emellett a MÁV-csoport vállalatainak beszámolási, adózási és számviteli tevékenységét, ügyviteli feladatait is ellátja, valamint beszerzési, anyaggazdálkodási és logisztikai területen nyújt szolgáltatást a tagvállalatoknak.
  • A MÁV FKG Felépítménykarbantartó és Gépjavító Kft. országos lefedettséggel, közel 1500 fővel hazánk egyik legjelentősebb pályaépítéssel, karbantartással, gép- és alkatrészgyártással foglalkozó társasága.
  • A MÁV-HÉV Zrt. öt vonalon (H5 Szentendre, H6 Ráckeve, H7 Csepel, H8 Gödöllő, H9 Csömör), nagyságrendileg 100 kilométeres hálózathosszon végez elővárosi vasúti személyszállítási tevékenységet. Az ágazat éves utasszáma 78,9 millió fő, azaz a teljes belföldi vasúti utasforgalom mintegy 35 százalékát a MÁV-HÉV Zrt. járművei bonyolítják le.

  Miért válaszd a MÁV-csoportot? Mert…

  • az ország egyik legnagyobb, folyamatosan fejlődő vállalatcsoportja vagyunk;
  • számos szakterületen, országszerte kínálunk állásokat;
  • munkatársaink szakmai fejlődését széles körű képzésekkel, konferenciákkal támogatjuk;
  • pályakezdőként is csatlakozhatsz hozzánk;
  • folyamatban lévő tanulmányaid alatt szakmai gyakorlati, szakdolgozatírási, ösztöndíj- és duális képzési lehetőségekkel várunk;
  • hosszú távon számítunk rád;
  • társaságainknál szakmai és vezetői karrierlehetőségek várnak rád;
  • béren kívüli juttatásokat, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást, egyes vállalatainknál utazási kedvezményt biztosítunk;
  • egyes vállalatainknál rugalmas munkaidő-beosztást és otthoni munkavégzési lehetőséget (home office) biztosítunk;
  • nálunk fontos az egészséged is, egészségmegőrző programunk számos munkakörben elérhető;
  • megváltozott munkaképességűek jelentkezését is várjuk bizonyos pozícióinkra.

   

  Csatlakozz hozzánk Te is! Nálunk tiéd a pálya!

  www.mavcsoport.hu/karrier

  Modul-Stor Hungary Kft.

  A Modul-Stor Hungary Kft. a már felépült, új nemesvámosi telephelyén kisteherautókhoz gyárt, értékesít és szerel fel darut, emelőhátfalat, kosaras emelőt. Ezeket a meglévő felépítményre vagy alvázas járműre felépítménnyel együtt készítjük el. A termékek a hazai piacon kívül Csehországban, Romániába, Szlovákiában és Szerbiában kerülnek értékesítésre. 

  A gyártási kapacitás növeléséhez keresünk 25 év alatti egyetemes forgácsoló gépre (eszterga, marógép) forgácsoló szakembert. 
  Az alkatrész festő részleghez festési ismerettel rendelkező 25 év alatti szakembert keresünk.

  Amit nyújtunk: korszerű, tiszta munkakörnyezet; új, modern gépek; 1 műszakos munkarend; teljesítménnyel arányos bérezés; munkába járás költségtérítése; SZÉP kártya juttatás; lelkes, fiatal szakembergárda

  Modul-Stor Hungary Kft, 8248 Nemesvámos, Szél utca 2.;
  kishaszonjarmu.hu

  Elérhetőség: Gőz Gábor, termelési vezető, 06-20-562-2743, gabor@kishaszonjarmu.hu

  MTD Hungária Kft.

  Innováció a kertápolásban. A növekvő világért. Egy szebb világért. – MTD Magyarország. 

  Cégünk története 1932-ben kezdődött az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben. Amikor is három német mérnök „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) néven szerszámkészítő gyárat alapított. A kitartó, következetes munkának köszönhetően a vállalat folyamatosan fejlődött.

  Az európai piacon már a ’70-es évektől bevezetésre kerültek az MTD termékek, majd amikor az amerikai vezetés a ’90-es évek közepén felvásárolta a német Gutbrod vállalatot – amelynek már akkor voltak magyarországi kötődései – a nemesvámosi telephely is az MTD tulajdonában került és 1996-ban megszületett az MTD Hungária Kft.. Eredményül egy modern és innovatív fűnyírógyártás vette kezdetét Magyarországon.

  A folyamatos beruházások révén mára már több mint 14 000 m2 alapterületű csarnokrendszerrel bővültünk, új festőüzemmel gazdagodtunk. 2014-re saját présüzemünkkel is elkészültünk, mely 2500 m2 alapterületen 6 db présgéppel működik folyamatosan. A saját présüzemnek köszönhetően sokkal rugalmasabban és hamarabb tudjuk előállítani a vásárlók igényeinek megfelelő méretű és típusú fűnyírókat. A 2014-es év másik szempontból is egy fontos mérföldkő életünkben, hiszen ettől az évtől kezdődően nemesvámosi gyárunkban megkezdődött a fűnyírótraktorok gyártása is.

  Évente megközelítőleg 250000 db fűnyírót gyártunk. Szezonban naponta 2000-2500 db gép készül nálunk. Egy év alatt 65000 db fűnyírótraktor gördül le szalagjainkról. Gyártósoraink legintenzívebb hónapjaiban több mint 1000-en dolgozunk azon, hogy megbízható termékekkel lássuk el vásárlóinkat.

  mtdhungaria.hu

  NAK Veszprém Megyei Szervezete

  A 2013. március 28-án megalakult Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – NAK) feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése, a magyar élelmiszerek versenyképességének támogatása, továbbá a szaktanácsadás, ezen kívül gyors, pontos és megbízható információk eljuttatása a gazdálkodókhoz.

  A NAK Veszprém Megyei Szervezete FARM SZIMULÁTORRAL, egy Fendt Vario 936 és egy CLAAS 830 mezőgazdasági géppel várja a Karriernap látogatóit.

  http://nak.hu/component/tags/tag/veszprem-megye

  NAV Veszprém Megyei Adó és Vámigazgatósága

  A Karriernapon a NAV munkatársai külön standon, az alábbi szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket:

  • segítségnyújtás az SZJA-bevallással kapcsolatos teendőkben: NAV által készített SZJA-bevallási tervezetek jóváhagyása, papíralapú személyijövedelemadó-bevallás leadása, 1+1 százalék elektronikus felajánlása;
  • ügyfélkapu nyitás.

  www.nav.gov.hu

  Veszprém megyei közlemények

  OBI Hungary Retail Kft.

  Az OBI 1970-ben, Hamburgban nyitotta első áruházát 870 négyzetméteren 12 munkatárssal. Az eredetileg amerikai ötlet célja az volt, hogy 12 szaküzlet választékát egy tető alatt kínálja. Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között Európa otthonfejlesztési piacán. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: a lakáskultúrát, a műszaki árukat, az építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti cikkeket.

  Az OBI vásárlóközönsége részben az egyéni vásárlókból (egyedül élők, családok, a legkülönbözőbb korcsoportú férfiak és nők), részben a hobbi barkácsolókból áll. Németországban az OBI az egyik legismertebb márkanévnek számít. A legutóbbi felmérések (TNS Infratest) szerint az emberek 98%-a ismeri az áruházlánc nevét.

  Az OBI 1991-ben kezdte Németországon kívüli működését. Első olaszországi áruházának megnyitását követte az áruházlánc magyarországi megjelenése 1994-ben. Jelenleg Európa 11 országában (Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Svájc, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Szlovénia, Szlovákia) összesen 654 áruháza van, ahol megközelítően 45 500 munkatárs dolgozik. A csoport rendre új piacokon jelenik meg, és bővíti hálózatát.

  Az OBI 1994-ben nyitotta meg első áruházát Magyarországon.

  www.obi.hu

  Álláshirdetések

  Pannon Egyetem

  Egy jó léPÉs!

  A Pannon Egyetem közel 70 éves múltjával és kimagasló szakmai potenciáljával napjainkban a Dunántúl meghatározó, megbízható, stabil felsőoktatási intézménye. Az oktatók felkészültsége és a nemzetközileg is elismert kutatás-fejlesztési eredmények a hazai egyetemek között előkelő helyre rangsorolják az emberléptékű, hallgatóbarát intézményt.

  Az egyetem öt tudományterületen (agrár, bölcsészet- és társadalomtudomány, gazdaságtudomány, mérnöki, műszaki informatikai) a régió gazdasági szereplőivel és önkormányzataival szoros együttműködésben a munkaerőpiac igényeit kielégítő portfoliójú, minőségi, intézményi kutatásokkal támogatott képzéseket kínál a felsőoktatásban továbbtanulni vágyóknak. A veszprémi központ mellett képzéseivel jelen van Keszthelyen, Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Kőszegen és Székesfehérváron is.

  Az érdeklődők a felsőoktatási szakképzésektől a doktori fokozatot adó képzésekig terjedő skálán választhatnak a magas minőségű, naprakész, tudományos és szakmai ismereteket is magukba foglaló kurzusok közül. A kor igényeinek megfelelve a képzések jelentős része levelező formában is elérhető, így munka mellett is elvégezhető. Bizton állíthatjuk, hogy a Pannon Egyetemen megszerzett diploma elismert és értékes okmány, birtokosa számára a sikeres karrier záloga.

  A Pannon Egyetem a minőségi oktatás elkötelezett híve, mindemellett fontosnak tartja a jelenlegi és leendő hallgatók karrierútját is, melyet már tanulmányaik alatt kikövezhetnek. Hogy ez megvalósulhasson, olyan szakmai együttműködéseket köt nemzetközileg is elismert, élvonalba tartozó gazdasági szereplőkkel, akik kiváló szakmai lehetőségeket, pályafutást ajánlanak a Pannon Egyetem hallgatói számára.

  A tanulmányok mellett szakmai, kulturális és szórakoztató programok hosszú sora is várja az egyetemi polgárokat. A barátságos, családias atmoszféra mindig is az intézmény erényei között szerepelt, mely jellemző nem csupán az oktatási környezetre, hanem az adminisztratív területre is. Az I. Veszprémi Karriernapon a képzési portfólió mellett a Pannon Egyetemen elérhető nyitott pozíciókkal is megismerkedhetnek a részvevők, jelenlévő kollégáinktól pedig első kézből szerezhetnek részletes információkat.

  06 88 624 000

  pr@uni-pannon.hu

  www.uni-pannon.hu

   

  Pannon Várszínház

  A Pannon Várszínház Színművészetfejlesztési Nonprofit Kft. 2001. február 16-án alakult. Összművészeti alkotómódszerével folyamatosan reagál a közelmúlt és jelenünk konfliktusaira. 2012. augusztus 17-től kéttagozatú színház vagyunk, prózai és tánctagozattal rendelkezünk. Minden korosztályhoz szólunk. Az óvodásoktól a felnőttekig korszerű befogadóvá neveljük közönségünket. Rétegszínházi törekvéseink mellett a népszerű, zenés produkcióink is korszerű alkotómódszerek elfogadtatását célozzák. Zenés előadásainkban elsődlegesek a magyar szerzők és az élő zene alkalmazása. Ars poeticánk lényege, hogy műfajra való tekintet nélkül a kortárs művészetek eredményeit egyesítő, hagyományainkat újszerű szemlélettel hitelesítő, a műfaji határokat újraértelmező produkciókat hozzunk létre.

  A tradicionális és a kortárs szemlélet közötti folyamatos átjárást összművészeti alkotómódszerünk biztosítja, ahol a zene, a tánc, a képzőművészet nem csupán alkalmazott művészet, hanem egyenrangú, mellérendelt kifejezőeszköz. Ez művészeti munkánk legerősebb ismertetőjegye. A TÁNC Fesztiválja Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó több műfajban és művészeti ágban évenként ad lehetőséget a kitekintésre.

  A Pannon Várszínház díszletező színpadi munkást keres. 

  Bővebb tájékoztatás a www.pannonvarszinhaz.hu oldalon.

  Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft.

  A Plasticor Kft 2004-ben alapított 100% magyar tulajdonú 70 fős veszprémi családi vállalkozás.

  Célkitűzésünk : „Olyan önálló, stabil céget építünk, ahol motivált munkatársak dolgoznak, ahol az emberi együttműködés alapja a szeretet, az őszinteség, a bizalom, ahol a szaktudás a szakma szeretetén nyugszik, ahol rendezett térben dolgozhatunk, ahol értéket teremtünk.”

  A Plasticor Kft. műszaki műanyag alkatrészek fröccsöntésével, szerelésével és a gyártáshoz, egyéb eszközökhöz szükséges szerszámok, készülékek előállításával foglalkozik. Termékeink többek között neves autókba, elektronikai eszközökbe, szenzorokba, bankautomatákba, bútorokba épülnek be. Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő építésére, folyamatosan fejlesztünk, építjük a szervezetet. Modern, világszínvonalú technológiákkal rendelkezünk.

  www.plasticor.hu

  Prohuman 2004 Kft.

  2014-ben nyitottuk meg a veszprémi irodát, amely a Rákóczi u. 2. szám alatt található. Munkaerő kölcsönzéssel, közvetítéssel, diákmunkával és nyugdíjas szövetkezettel állunk az érdeklődők rendelkezésére. Több veszprémi és Veszprém környéki partnerrel állunk kapcsolatban. Helyi-, és szállásoltatott munkavállalók jelentkezését is várjuk.

  Jelenlegi kereséseink: operátor, SMT operátor, betanított gépkezelő, édesipari betanított munka, raktáros, anyagfeltöltő

  prohuman.hu

  Schvéder Oktatási Központ Kft.

  Intézményünk, a Schvéder Oktatási Központ 30 éve foglalkozik iskolarendszeren kívüli felnőttképzéssel. Képzéseink túlnyomórészt a gépészeti, anyagmozgatási, agrárgépészeti, környezetgazdálkodási, közlekedési szakterülethez kapcsolódnak.

  A gépkezelői képzések jelentik tevékenységünk fő profilját. 1989 óta évente több száz fő vesz részt – kezdetben Könnyűgépkezelő és Nehézgépkezelő, később Targoncavezető, Emelőgépkezelő, Földmunkagépkezelő néven futó – tanfolyamainkon.

  Veszprémi székhelyünkön és pápai kirendeltségünkön saját tulajdonú szaktantermekkel és a képzések megvalósításához szükséges gépekkel, eszközökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Veszprémben és Pápán működő ügyfélszolgálatunkon 8 fő munkatárs fogadja a személyes, telefonos ill. internetes megkereséseket. Intézményünk közel 50 oktatót foglalkoztat rendszeresen, óraadói jelleggel. Oktatóink kiválasztása és folyamatos minősítése felnőttképzési minőségirányítási rendszerünk alapján történik.
  Gépkezelői képzéseink mellett alapvetően OKJ-s képzésekkel foglalkozunk: Kisteljesítményű kazánfűtő, Kazánkezelő, Ipari olaj- és gáztüzelőberendezés kezelő, Aranykalászos gazda, Fakitermelő, Méhész, Hulladékgyűjtő és -szállító stb.

  Elérhetőségek:
  Tel.: 88/561-770
  Honlap: www.schvederoktatas.hu

  TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

  Rövid szervezeti ismertető:      
  A Tesco 1995 óta működik Magyarországon. Magyarországon több mint 200 boltot üzemeltet, amellyel az ország legnagyobb kiskereskedelmi láncát építette ki. A vásárlók könnyen elérhető, kiváló minőségű termékeket várnak el kedvező árakon, a mi feladatunk pedig az, hogy mindezt a megfelelő módon biztosítsuk számukra. Tudjuk, hogy a Tesco sikereihez elengedhetetlen a bizalomra és tiszteletre épülő vállalati kultúra kialakítása, amelyben odafigyelünk a kollégáinkra. Ha a munkatársaink elismerve és megbecsülve érzik magukat a közösen elvégzett munka során, valamint lehetőségük van fejlődni, és ehhez támogatást is kapnak a karrierjük során, akkor ők is minden tőlük telhetőt megtesznek a vásárlókért. 

  Áruházainkba keresünk munkavállalókat az alábbi pozíciókra:

  • Frissáru pultos / csemege, hús/ (kereskedelmi végzettséggel rendelkezők)
  • Pénztáros
  • Áruházi munkatárs non-food/száraz
  • Létesítmény technikus

  Foglalkoztatás:

  • Határozott idejű munkaszerződés
  • Rész-vagy teljes munkaidőben
  • Rugalmas munkaidő beosztással
  • Gyes/Gyed/Gyet, Nyugdíj melletti foglalkoztatás, Másodállás

  Juttatások: Alapbér + Műszakpótlék+Cafeteria + Dolgozói 10%-os kedvezmény 3 hónap után+ Munkába járási költségtérítés + Túlóra lehetőség

   Jelentkezés:
  Áruházainkban személyesen
  Weboldalon: https://tesco.hu/karrier/

  Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Tér

  Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet

  Légy te is a csapatunk tagja! Új munkatársakat keres a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet.

  A büntetés-végrehajtási szervezet hivatásos állományú tagjai rendvédelmi feladatokat látnak el, munkájukkal hozzájárulnak Magyarország rendjének és biztonságának fenntartásához, az állampolgárok biztonságérzetének növeléséhez. A hivatásos állománytagok döntő többségét képező büntetés-végrehajtási felügyelők fő feladata a külső objektumvédelem és a fogvatartottak szakszerű és biztonságos őrzése. A hivatásos szolgálat hosszú távú, kiszámítható életpályát jelent, törvényben garantált jövedelem és juttatások mellett.

  Intézetünk egy korszerű, modern épületben kiemelkedő elhelyezési és munkahelyi körülményeket kínál. Zárt, őrzött parkoló, klimatizált irodák, kedvezményes áron meleg étkezési lehetőség, térítés-mentes kondi-terem és szauna áll a dolgozóink rendelkezésére. A szolgálat ellátást a legmodernebb biztonságtechnikai berendezések segítik. 

  További információk, képek, videók elérhetők az „év honlapja” díjat nyert internetes oldalon: www.bvop.hu

  A jelentkezéseket – iskolai végzettséget, szakmai tapasztalatokat és elérhetőséget tartalmazó önéletrajz formájában – a veszprem.uk@bv.gov.hu  e-mail címre vagy a 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út. 12. postacímre várjuk.

  Valeo-Siemens eAutomotive Hungary Kft.

  Fiatal és agilis vállalat vagyunk, úttörők az elektromos motorok növekvő piacán. Történetünk rövid, de sikerekkel teli – köszönhetően a hagyományos gondolkodási sémákkal szakító, sokszínű csapatunknak.

  Globális műszaki szakértelmünket vállalkozó szellemmel ötvözve vezető szerepet játszunk az elektromobilitás forradalmában – ügyfélspecifikus nagyfeszültségű komponensekkel és az elektromos közúti járművek széles köréhez fejlesztett rendszerekkel.

  • Elektromos motorok
  • Egyenáramú feszültségátalakítók
  • Inverterek
  • Fedélzeti töltők

  A jövőbe tekintve új módszereket keresünk, hogy mozgásba hozzuk a világot. Velünk tart?

  A Valeo Siemens eAutomotive-nál a lehető legjobb műszaki megoldásokkal szeretnénk előmozdítani az elektromos járművek fejlődését. Csatlakozzon hozzánk!

  www.valeo-siemens.com

  Veszprém Megyei Kormányhivatal

  A Veszprém Megyei Kormányhivatal közreműködő partnerként nagy örömmel csatlakozott a Veszprémi Karriernap rendezvényéhez. Fontosnak tartjuk, hogy – ahogy a mindennapokban, úgy a speciális állásközvetítő rendezvényeken is – szakembereink konkrét információnyújtással, segítségadással támogassák az álláskeresőket, valamint a munkaerőt kereső cégeket.

  Standunknál egyebek mellett információt kaphatnak az érdeklődők a Hivatalnál regisztrált aktuális munkaerőigényekről, szakmai tanáccsal szolgálunk az álláskeresési technikákat, szakmai önéletrajz-írást, pályázati anyag összeállítását, állásinterjúra történő felkészülést illetően, illetve jogi segítséget is nyújtunk az álláskereséshez. A cégek, vállalkozások számára információt adunk az Európai Uniós programok keretében nyújtható támogatásokról is.

  A Veszprémi Karriernap teljes ideje alatt rendelkezésre áll a helyszínen mobilizált ügyfélszolgálatunk, vagyis kormányablak buszunk, amely a kormányablakokban szokásos ügyintézést teszi lehetővé a látogatók számára.

  Szakmai elérhetőség: Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály (8200 Veszprém, Megyeház tér 3., telefon: 88/550-761, fax: 88/550-824, e-mail: vemkh.foglalkoztatas@veszprem.gov.hu)

  Találkozunk a Veszprémi Karriernapon!

  www.kormanyhivatal.hu/hu/veszprem

  Veszprém Járási Foglalkoztatási Paktum

  A Foglalkoztatási Paktum egy együttműködés, amelynek keretében a munkaerő-piac szereplő közös stratégia mentén összehangolják tevékenységeiket az adott térség foglalkoztatási és gazdasági fejlesztésének céljából.

  A paktumban közreműködő szereplők alapvető érdeke a veszprémi járásban élő emberek képzettségi szintjének növelése, a jelen lévő népességmegtartása, a tehetség helyben tartása azáltal, hogy vonzó élettéré formálja a járást vonzó munka, lakó és közösségi terek létrehozásának elősegítésével.

  A Paktum szakmai koordinációját, operatív működtetését látja el. A Paktum iroda működtetését a program vonatkozásában a Pro Veszprém Nonprofit Kft. látja el. Az iroda humánerőforrással kapcsolatos szolgáltatásit a Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete látja el.

  Az iroda szolgáltatásai: Információ gyűjtés és szolgáltatás a gazdasági és foglalkoztatási helyzetről, a pályaválasztásról, pályaorientációról. A foglalkoztatás bővítéssel járó, beérkező projektötletek kidolgozása, generálása partnerségen belül. A foglalkoztatást segítő kézések, tréningek kezdeményezése a vállalkozási igények alapján. Szakértői tanácsadás a partnerek és a célcsoport számára, valamint a vállalkozások által feltárt problémák közvetítése a releváns szakmai szervezetek és hatóságok felé.

  Cím: 8200 Veszprém, Szeglethy József utca 7. II. Emelet
  E-Mail: info@veszpremipaktum.hu 
  Telefon: +36-20-401-2816

  veszpremipaktum.hu

  Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 1994. október 28-án alakult. A szervezetet jelenleg nagyrészt mikro-, kis- és középvállalkozások alkotják, de elmondható, hogy a régió gazdasági teljesítményének 70%-át adó cégek önkéntes kamarai tagok. A kamara széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezik, amelyen keresztül a gazdaság minden szegmensének képviselete megvalósul.

  A kamara hivatása a gazdaság fejlődésének és szerveződésének előmozdítása, az üzleti forgalom fellendítése, a tisztességes piaci magatartás garantálása, valamint a gazdasági tevékenységet folytatók általános, együttes érdekérvényesítésének segítése. Mindezek érdekében a szervezet a gazdaságfejlesztés és szakképzés területén szerteágazó tevékenységeket végez, a kamarába önkéntes tagként felvett vállalkozások pedig további széleskörű szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

  ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉS  |  GAZDASÁGFEJLESZTÉS  |  SZAKKÉPZÉS  |  ALTERNATÍV VITARENDEZÉS  |  EUROPE DIRECT  |  ERASMUS

  A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tanácsadó munkatársat keres.

  Keresd fel standunkat, és érdeklődj a részletekről.

  Az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak nemzetközi mentorprogramunk keretében keressük azokat a kezdő vagy leendő vállalkozókat, magánszemélyeket, akik 1-6 hónapot töltenének egy külföli mentorvállalkozásnál tapasztalatszerzés céljából, az Európai Unió támogatásával. 
  Keresd fel standunkat, és érdeklődj a részletekről.

  Kapcsolat:

  Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
  Veszprém, Radnóti tér 1.
  +36-88-429-008
  vkik@veszpremikamara.hu 
  www.facebook.com/veszpremikamara

  www.veszpremikamara.hu

  Veszprémi Megyei Rendőr-főkapitányság

  A rendőri szolgálatra elhivatottságot érző, 18. életévüket betöltött, cselekvőképes, magyar állampolgárokat várunk sorainkba.

  Egy sikeres életpálya lépései:

  Jelentkezési lap kitöltése. 

  Alkalmassági vizsgálat, amely magába foglalja az egészségügyi, pszichológiai, fizikai alkalmassági vizsgálatot, és a pályaalkalmassági beszélgetést.

  Képzés: A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán, nappali munkarendben.
  Rendészeti szakgimnáziumban, amely érettségire épülő, iskolai rendszerű, nappali tagozatos szakképzés.
  Határvadász képzésben, amely hat hónapos, iskolarendszeren kívüli, moduláris képzés.

  Szolgálat.

  Változatos feladatok, biztos életpálya, megbecsült hivatás!

   

  Részletes felvilágosításért keressen bennünket:

  Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálat
  Dr. Zombor-Marx Helga r. ezredes, szolgálatvezető
  8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2.
  Telefon: 88/544-636, e-mail: marxh@veszprem.police.hu

  Csapó Beatrix r. őrnagy, oktatási és kiképzési alosztályvezető
  8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2.
  Telefon: 88/544-636 10-66 mellék, e-mail: csapob@veszprem.police.hu

  www.police.hu/veszprem-megyei-rendor-fokapitanysag

  http://www.police.hu/hu/karrier

  Veszprémi Rendőrkapitányság

  A Veszprémi Rendőrkapitányság – mint a megyeszékhelyen működő rendőri szerv – Veszprém megye legnagyobb létszámmal működő kapitánysága. Működési területe magában foglalja a veszprémi és a zirci járást, ahol 34 településen, több mint százezer lakos biztonságát, nyugalmát szavatolja, emellett biztosítja a közúti közlekedés rendjét – többek között a területén áthaladó, jelentős forgalmat lebonyolító főútvonalakon.

  Szervezeti felépítését tekintve hivatásos rendőrök teljesítenek szolgálatot a bűnügyi, közrendvédelmi, közlekedésrendészeti és igazgatásrendészeti területen, míg az ügykezelési feladatokat rendőrségi igazgatási alkalmazottak végzik.

  A közterületek rendjét, a közlekedés rendjét elsősorban az egyenruhás rendőrök biztosítják (közrendvédelem és közlekedésrendészet), míg a bűncselekmények felderítése a bűnügyi nyomozókra és bűnügyi vizsgálókra vár, az igazgatásrendészeten a szabálysértési eljárások lefolytatása mellett az engedélyügyek zajlanak.
  A hivatásos állományba várjuk azon 18. életévüket betöltött, büntetlen előéletű, középfokú végzettséggel (érettségi) rendelkező magyar állampolgárokat, akik megfelelnek az egészségügyi, pszichikai és fizikai követelményeknek és vállalják a hivatásos szolgálattal járó kötelmeket. A feltételeknek megfelelt személyek a Körmendi vagy az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban elvégzett kétéves képzést követően lehetnek önállóan intézkedő rendőrök.
  Emellett rövidített képzési idő alatt járőrtársi végzettséget kaphatnak azok, akik határvadász hivatásos állományba kérik felvételüket.

  www.police.hu/veszprem

  http://www.police.hu/hu/karrier

  Veszprémi Szakképzési Centrum

  Szakmában a jövő!

  A Veszprémi Szakképzési Centrum négyéves működése alatt jelentős szakmai és gazdasági fejlődésen ment keresztül. A tanulói és a dolgozói létszám is jelentősen növekedett a megalakulást követően átvett nem állami iskolák, illetve a felnőttoktatás kiterjesztése révén. Mindehhez hozzáadódik még az egyre nagyobb jelentőséggel bíró felnőttképzés is.

  A pályázati források maximális kihasználása, valamint a felelős gazdálkodás eredményeként komoly infrastrukturális fejlesztések és eszközbeszerzések valósultak meg. A legfontosabb cél azonban változatlan maradt: a gazdaság igényeit kiszolgáló, jól hasznosítható, magas színvonalú szakmai oktatás biztosítása.

  A Veszprémi Szakképzési Centrum nyolc tagintézményében összesen 22 szakgimnáziumi ágazatban, 10 szakközépiskolai, valamint 3 szakiskolai szakmacsoportban folynak képzések.

  Az elmúlt időszakban egyre jelentősebbé vált a szakképzett munkaerő hiánya, és a tendencia várhatóan folytatódni is fog. A kétkezi szakmunkát igénylő munkálatokhoz egyre nehezebb jó szakembert találni, még akkor is, ha jól megfizetnék az árát. Így folyamatosan kezd felértékelődni a szakképzésben szerzett tapasztalat és végzettség. Egy jól megválasztott szakma birtokában nem kell külföldre menni jól fizető állást keresni, ez már helyben is elérhető. Az oktatásban érintett szereplőknek, így nekünk is fontos feladatunk, hogy a lehető legtöbb fórumon feltárjuk a szakképzésben rejlő lehetőségeket.

  Elérhetőségeink:
  8200 Veszprém, Eötvös Károly utca 1.
  06-1/4455-040
  titkarsag@veszpremszc.hu

  www.veszpremszc.hu

  Virgo Systems Informatikai Kft.

  A Virgo Systems Kft. 100%-ban magyar tulajdonban levő vállalkozás, melynek elsődleges tevékenysége informatikai tanácsadás és digitális termékfejlesztés. A Virgo csoport tagjaként célunk, hogy a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink részére, egyfajta informatikai full-service ügynökségként működve.

  A Virgo csoport 18 éves múltra tekint vissza, jelenleg több mint 150 főt foglalkoztat. Budapesti központunkon kívül, Veszprémtől nem messze, Balatonfüreden is rendelkezünk irodával.

  Tanácsadói és architect szakembereink segítségével, illetve az agilis módszertan használatával képesek vagyunk ügyfeleink egyedi igényeinek megvalósítására. 

  A Symfonyra épülő Virgo Spica Portal és Virgo Spica CMS termékeink rugalmas keretrendszerként biztosítják egyszerű vagy összetettebb webes portálmegoldások kialakítását. A termékek már meglévő modulokkal biztosítják, hogy gyorsan kialakíthatóak legyenek akár összetettebb funkcionalitású oldalak is a rendszerben.

  A Virgo Corbis flexibilis portál motorunk segítségével pedig komplex webshopok fejlesztését tudjuk elvégezni.

  Jelenleg három pozícióra keresünk szakembereket:

  • medior/senior product owner
  • medior frontend fejlesztő 
  • senior backend fejlesztő

   www.systems.virgo.hu

   Work Force Kft.

   A Work Force Kft. több mint 15 éve foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő-közvetítéssel. Tapasztalatainknak, naprakész piaci ismeretünknek, és szaktudásunknak köszönhetően olyan komplex megoldást biztosítunk, melyekkel partnereink egyre növekvő munkaerőigényeit maximálisan lefedjük.

   Így tudunk rövid időn belül reagálni az egész évben felmerülő, szezonális tevékenységből fakadó, vagy nem várt eseményekből eredő megnövekedett munkaerőigényére, belföldi, vagy akár határon túli munkaerő toborzásával is.

   Országos lefedettségünknek köszönhetően gyors reagálási idővel dolgozunk, partnereink számára egyedi szervezési megoldásokat kínálunk, cégre és pozícióra specifikált, egyedi promóciós kampányokkal támogatott kiválasztási folyamatot alkalmazunk.

   Megbízóink között termelő- és gyártó cégek, valamint a szolgáltató szektorban működő vállalatok egyaránt megtalálhatóak. Szolgáltatásaink ügyfél-orientáltságát jól tükrözi, hogy a multinacionális nagyvállalatok mellett a gazdasági élet hazai szereplői is bizalmat szavaznak cégünknek.

   MISSZIÓNK: Megfelelő embert, a megfelelő helyre

   Küldetésünk, hogy megtaláljuk a „Megfelelő embert, a megfelelő helyre”, így  országos lefedettséggel, 8 irodában, szakképzett tanácsadók segítségével garantáljuk a motivált felnőtt és diák munkavállalókat elégedett ügyfeleink számára.

   www.work-force.hu

   Working Moms Hungary Kft.

   Nekünk a Working Moms-nál célunk, hogy hidat képezzünk a rugalmas foglalkoztatási formákat keresők és a munkáltatók között. Fókuszunk a rugalmas pozíciók felkutatása, illetve azok kialakításának támogatása, legyen szó 4 vagy 6 órás munkavégzésről, távmunkáról, vagy projekt alapú megbízásokról.

   A veszprémi Karriernapon mind a Munkavállalók, mind a Munkáltatók számára készülünk! Előbbieket karrier- és önéletrajzírási tanácsadással várjuk standunknál. A Munkáltatók részére pedig betekintést adunk az atipikus foglalkoztatási formák hatékony gyakorlati alkalmazásának világába.

   A Munkáltatókat a Karriernap alatt két alkalommal 15-20 perces szakmai beszélgetésre invitáljuk az előadó részben. A beszélgetés témái: Mi lehet a kézzelfogható válasz a munkaerő-hiányra? Milyen atipikus forma illik az adott szervezethez? Milyen jól működő vállalati gyakorlatok vannak?

   Várunk minden érdeklődőt standunknál.

   www.workingmoms.hu

   www.facebook.com/Working-Moms-Hungary

    A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

    A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

    Bezárás